Een alcoholvrij kerstpakket is de trend van dit moment bij Marvon

Alcoholvrije pakketten

Dames 4 scaled 1

Alcoholvrije kerstpakketten:
trendy én feestelijk

Alcoholvrij blijft een trend in 2021. Steeds meer producenten besluiten om alcoholvrije producten te produceren. Er is dan ook een ruime keuze in alcoholvrije kerstpakketten. Met een alcoholvrij drankje in je hand doe je net zo goed mee aan de gezelligheid en het ziet er feestelijker uit dan een glaasje water of fris.

alcoholvrije bubbels in alcoholvrije kerstpakketten

Alcoholvrije bubbels

Deze feestelijke cava, gemaakt van de Verdejo druif, is alcoholvrij. Het leuke is dat de cava licht kruidig en fris is, waardoor hij uitstekend past bij de mediterrane en oosterse keuken.

alcoholvrij bier in alcoholvrije kerstpakketten

Bierproeverij

De verkoop van alcoholvrij en laag-alcoholisch bier is met 30% gestegen, blijkt uit het nationaal bieronderzoek. Mensen kiezen bewust voor gezond en verantwoord én voor een goede smaak natuurlijk. Want van een alcoholvrij biertje geniet je net zo goed. Bovendien voel je je de volgende ochtend een stuk frisser. Bij Marvon staat kwaliteit altijd op nummer 1, vandaar de keuze voor deze topmerken van Nederlandse bodem. Een smaakvol proefpakket en één van de toppers in ons assortiment van alcoholvrije kerstpakketten!

Bekijk pakket
lekker bankhangen met alcoholvrije kerstpakketten

Bankhangen

Wat we het afgelopen jaar geleerd hebben, is het thuis gezellig maken. We brengen meer tijd door in en rondom huis dan ooit tevoren. En wat blijkt? Je hebt helemaal niet zoveel nodig om het fijn te hebben. Je dierbaren om je heen, een lekker (alcoholvrij) biertje of wijntje en wat snacks: dé ingrediënten voor een fijne bankhangavond. Deze bankhanger is superhandig voor allerlei spullen. Voor jong en oud handig in gebruik en prachtig qua uitstraling.

gepersonaliseerde alcoholvrije kerstpakketten

Gepersonaliseerd kerstpakket

De kracht van een persoonlijk uitgezocht kerstpakket is dat je bijvoorbeeld voor iedereen een eigen drinkbeker kunt toevoegen met naam. Persoonlijker dan dit krijg je het niet! En ook nog duurzaam, want deze drinkbeker is gemaakt van suikerriet. Met een gepersonaliseerd kerstpakket laat je zien dat je aandacht besteedt aan de ontvanger.

Personaliseer mijn pakket

Kies jouw alcoholvrije kerstpakket

Welke alcoholvrije kerstpakketten passen bij jouw werknemers of relaties? Houdt de één van bier en de ander van wijn? Of kies je toch voor een ander luxe kerstpakket? Bij Marvon is het allemaal mogelijk. En het fijne is: we denken met plezier mee. Dat maakt de keuze een stukje makkelijker, toch? Neem contact op en we gaan samen aan de slag!

Geïnteresseerd in een alcoholvrij kerstpakket?