Vrouwen Kerstpakketten by Marvon uit Druten

Kerstpakket vrouw

Dames 2 scaled 1

Sprankelend kerstpakket voor vrouwen

Op zoek naar een kerstpakket voor vrouwen? Marvon biedt voor ieder wat wils. Er zijn talloze mogelijkheden, van wellness- en lifestylepakketten tot tassen of alcoholische versnaperingen. Zoek je iets totaal anders? Ook dan denken we graag mee.

Lifestyle-kerstpakket vrouw

Iedere vrouw heeft haar hobby’s: de één maakt het thuis graag gezellig, de ander gaat liever op stap. Voor de eerste groep biedt Marvon een aantal interieur- en lifestylegeschenken. Denk aan kaarsen en accessoires voor in huis. Zo’n kerstpakket voor vrouwen kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van jouw wensen.

PresKaasGoudZw3 SF 3 scaled
PresKaasGoudZw3 scaled
KP 24 zoom scaled
KP 24 Cozy Goldy

Geschenk met wijn of bier

Een goede wijn of lekker biertje is bij velen een geliefd geschenk. Marvon biedt daarom diverse kerstpakketten voor vrouwen met een heerlijke alcoholische versnapering. Denk aan kwaliteitswijnen, verrassende speciaalbieren of feestelijke bubbels. We maken het pakket compleet met bijpassende hartige of zoete snacks. Alcoholvrije dranken hebben we natuurlijk ook.

KP 6 scaled 1

Kerstpakket bakken of koken

Voor de dames die graag in de keuken staan, heeft Marvon speciale kerstpakketten rond bakken of koken. Die pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om zelf iets lekkers te maken. We hebben bovendien diverse kerstpakketten voor vrouwen én mannen met eten in de hoofdrol. Altijd met een bijzondere uitstraling en smaak, zodat het leuk is om te geven én krijgen.

Dames 2 scaled 1

Wellnesspakket vrouwen

Even een moment voor jezelf? Een wellnessgeschenk is een perfect cadeau voor veel vrouwen. Marvon heeft een ruim aanbod van luxe wellnessproducten. We maken hier graag een geweldig kerstpakket van, met mooie merken en een glamourous uitstraling.

24107 4 e1592909184444 960x810 1

Kerstpakket vrouw en man- koeltas Tas als geschenk

Een echte lederen reistas of toilettas, welke vrouw zou dit niet willen krijgen? Voor het pakket Weekendje weg vullen we de tassen met allerlei heerlijke producten om mee te ontspannen. Liever een koeltas of een rugzak? Ook dat is mogelijk. Marvon denkt graag mee over andere mode-items die passen in een mooi kerstpakket voor vrouwen. Ook personaliseren is uiteraard mogelijk.

Kies jouw kerstpakket voor vrouwen

Interesse in een kerstpakket voor vrouwen? Neem snel contact op, dan gaan we voor je aan de slag! Wist je dat we ook kerstpakketten voor mannen hebben?

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.