Uniek kerstpakket

Uniek kerstpakket

unieke kerstpakketten

Uniek kerstpakket voor elk budget

Ben je op zoek naar een kerstpakket dat geen enkel ander bedrijf heeft? Marvon stelt een uniek kerstpakket samen op basis van je wensen en je budget. Wil je echt uitpakken? We werken met eigen ontwerpen, helemaal op basis van jouw wensen.

unieke kerstpakketten

Uniek kerstpakket dat past bij je bedrijf

Ieder bedrijf is anders en heeft eigen wensen. Daarom vinden wij het belangrijk om met je in gesprek te gaan over de verschillende mogelijkheden van een kerstpakket. Welke budget heb je in gedacht, welk thema wil je aan het pakket geven en welke producten vind je mooi? Dit is de antwoorden op deze vragen zijn de basis van een uniek kerstpakket dat past bij je bedrijf.

uniek kerstpakket Letterbak

Verrassend kerstpakket

Om verrassend te blijven, is het belangrijk dat je ieder jaar een andere touch geeft aan je kerstpakket. Daaruit blijkt dat je echt iets moois wilt voor je personeel, wat zij zullen waarderen. Marvon denkt graag met je mee over vernieuwende elementen of adviseert je als je een andere richting op wilt gaan.

Houten letterbak

Een uniek kerstpakket stel je samen met unieke producten. Marvon heeft een prachtige houten letterbak die sfeer in huis brengt. Deze letterbak is leuk om te geven, bied veel mogelijkheden en is zowel decoratief als praktisch. De letterbak kan gevuld worden met producten naar wens. Dit kerstpakket is gevuld met zoetigheden waaronder ambachtelijke karamel, chocolade bonbons en een origineel receptenboek.

weekend weg

Weekend weg

Wil je toch liever een praktische pakket cadeau doen? Kies dan bijvoorbeeld voor onze handige weekendtas met bijpassende toilettas. Hiermee ga je in stijl een heerlijk weekendje weg. Deze is ideaal om royaal te vullen of als los cadeau met je bedrijfslogo.

Wil je een uniek kerstpakket wat niemand anders heeft?

Kom langs in onze showroom en dan stellen we een pakket samen, zoals jij dat wilt.

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.