Veel gestelde vragen - Marvon

Staat jouw vraag erbij?

 • Tot welke datum kan ik kerstpakketten bestellen?

  Als je ver van tevoren contact met ons opneemt over de wensen rondom je kerstpakketten, kunnen wij het meeste voor je betekenen. Ga je pas later aan de slag met de pakketten, dan kan het zijn dat we de producten van jouw wens niet meer op voorraad hebben. Om er zeker van te zijn dat de kerstpakketten worden zoals je het voor ogen hebt, kun je ons dus het beste zo vroeg mogelijk bellen.

 • Vanaf hoeveel stuks kan ik bij Marvon terecht?

  Marvon beoordeelt iedere situatie afzonderlijk. Als je op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk of kerstpakket, kun je dus het beste contact met ons opnemen.

 • Hoe krijg ik het snelst contact?

  We verliezen de telefoon nooit uit het oog, dus bellen is de snelste manier om met ons in contact te komen.

 • Kan ik echt alle producten kiezen?

  Ja. De foto’s die op de website staan geven een indruk van wat mogelijk is, maar geven zeker geen volledig beeld. Als je meer wilt zien, kun je ons even bellen voor een afspraak in onze showroom. Hier kun je inspiratie opdoen voor een mooi geschenk.

 • Werkt Marvon ook met eigen ontwerpen?

  Een cadeau is pas echt uniek als het gemaakt is op basis van een eigen ontwerp. Marvon laat daarom, als je dat wilt, producten maken op basis van een uniek ontwerp, zodat het helemaal past bij je wensen.

 • Hoe verpakken jullie de pakketten?

  We zorgen er altijd voor dat de verpakking past bij het geschenk dat je wilt geven. We denken daarin dus ook graag met je mee. In veel gevallen adviseren we om het geschenk te verpakken in folie, omdat dit je geschenk een luxe uitstraling geeft.

 • Smaakt de koffie echt zo goed?

  De koffie smaakt nog beter! Maak snel een afspraak om te komen proeven, want we vinden het gezellig om kennis met je te maken.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat dan je gegevens hier achter of neem contact met ons op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.