Wil jij graag een bier kerstpakket cadeau geven?

Bier kerstpakketten

Zomerse bierproeverij scaled

Bier is hot!

Van commerciële pils tot lokaal speciaal bier, van Radler tot Kriek, van 0.0% tot 10%. Steeds meer mensen waarderen een mooi biertje. Onze speciaalbieren zijn geschikt om meteen te drinken maar ook om te bewaren voor een uniek moment.

Een stoer pakket

Een stoer pakket

Dit pakket spreekt voor zich, alle ingrediënten voor een echt mannenpakket. Bier een gereedschapskist, een hamer als opener en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Deze IPA van Dutch Bargain is net nieuw op de markt en steeds populairder. IPA staat voor India Pale Ale.
Deze IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. En heeft in de smaak een vleugje mandarijn, heerlijk fris en toch stoer!

Biobier

Biobier

Dit bierpakket bevat de bieren van bierderij Waterland. Een brouwer met passie, de lekkerste bieren en met de mooiste natuurlijke producten. Alle bieren zijn biologisch. Dit betekent dat 95% van de ingrediënten (hop, granen, kruiden en fruit) geteeld moeten zijn zonder gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest.

Bekijk pakket
Eigen ontwerp

Eigen ontwerp

Ook bestaat er de mogelijkheid om een biertje zelf te ontwerpen. Een eigen ontwerp , je bedrijfslogo, zomaar een afbeelding bijna alles is mogelijk. Want zeg nu zelf;
Hoe leuk is het als je relaties en personeel een bier drinken met jouw logo en of huisstijl.

Is een bier kerstpakket iets voor jou?

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.