Luxe kerstpakketten op maat gemaakt door Marvon uit Druten

Luxe kerstpakket

DSC 0033 scaled

Op zoek naar luxe kerstpakketten?

Heb je een luxer kerstpakket voor ogen, maar weet je niet precies hoe je dat moet vormgeven? Of weet je juist al precies wat het moet worden, maar mis je de persoonlijke touch? Marvon denkt graag met je mee.

Luxe kerstpakket Janzen

Een prachtig geschenk

Met kerst wil je je personeel graag verrassen met een prachtig geschenk. Marvon stelt voor ieder budget kerstpakketten samen. Ook voor het luxere segment hebben we verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan luxe producten, dranken en andere consumpties.

Luxe kerstpakket Picknickmand

Verpakking geeft uitstraling

Luxe kerstpakketten geven een extra luxueuze uitstraling door de juiste verpakking te kiezen. De traditionele kartonnen doos doet vaak geen recht aan je prachtige geschenk. Daarom adviseert Marvon je graag over andere verpakkingsmogelijkheden.

Hoogwaardige producten

Onze producten hebben niet alleen een luxe uitstraling, maar zijn ook van hoge kwaliteit. Je kunt o.a. denken aan leren tassen, wellness producten, champagne, picknickmanden, whisky’s, ambachtelijke chocolade, vuurschalen, wijnen en duurzame tapasplanken. Wij hebben voor ieder budget goede ideeën en pakketten met een mooie uitstraling.

Luxe gadgets

Ook met de nieuwste gadgets maak je indruk op je personeel. Denk bijvoorbeeld aan een GoPro, hoofdtelefoon of tablet. Marvon vindt het belangrijk dat het luxe kerstpakket precies zo wordt als jij het wilt. Vertel ons je ideeën en we gaan samen aan de slag!

img1

Benieuwd welke luxe kerstpakketten wij nog meer voor je hebben?

Waardering voor jouw secretaresse!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.