Geef een duurzaam of een gerecycled kerstpakket.

Duurzaam kerstpakket

Kerstpakket 2019 Duurzame Tas

Duurzaam voor iedereen

Wil je een pakket weggeven met een goed gevoel, geef dan een duurzaam pakket. Of je nu gaat voor volledig biologische, gerecycled of fair trade, duurzaam wordt steeds belangrijker en is populairder dan ooit.

Duurzaam Kerstpakket

Duurzaam kerstpakket

Duurzaam is een breed begrip. In onze pakketten betekent het vooral dat je producten hebt die je langer en vaker kan gebruiken en de manier van produceren is beter voor het milieu. Denk bijvoorbeeld aan bamboe borden in plaats van plastic, tassen gemaakt van gerecyclede PET flessen, drinkwater in glazen flessen, mangohouten planken etc.

De klant vertelt

HAPPY! Weer geslaagd voor kerstpakketten. SUPER, geweldig mooie dingen gescoord voor het 3e jaar op rij!

Wilma van Draaijen
Auto Rima - Druten
Zero Waste

Zero wast

Dit zero waste kerstpakket bestaat uit allemaal fair trade producten. Fair trade (vroegere Max Havelaar) stellen boeren in ontwikkelingslanden in staat om te werken aan een betere toekomst. Denk hierbij aan gegarandeerde minimumprijzen. Wij zorgen ervoor dat er geen extra- of plastic verpakkingsmaterialen in dit pakket worden verwerkt. Een eerlijk maar heerlijk kerstpakket!

Stijlvol gerecycled

Stijlvol gerecycled

Er worden tegenwoordig veel alternatieven bedacht voor katoen. Stoffen die gemaakt zijn van hennep, brandnetel, bamboe of gerecyclede PET flessen, zijn tegenwoordig geen uitzondering.
In deze stijlvolle rugtas zijn maar liefst 10 PET flessen gebruikt. De stof is van goede kwaliteit en daarom een prima vervanger voor het gangbare nylon.

Pakket bestellen

Geïnteresseerd in een duurzaam kerstpakket?

Wij denken graag mee met jouw wensen en ideeën om een mooi, uniek en duurzaam pakket samen te stellen.

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.