Leuk zomerpakket voor je personeel gemaakt door Marvon uit Druten

Zomerpakketten

zomerpakketten bg thema scaled

Leuk zomerpakket voor je personeel

Een zomerpakket voor je personeel: het is weer eens iets anders dan een kerstpakket! De zomer is een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een leuk pakket. Normaal gesproken zou je misschien een borrel of barbecue organiseren om de zomervakantie in te luiden. Een zomerpakket vervangt de gezelligheid niet helemaal, maar is een goed alternatief! Ook relatiegeschenken in de zomer zijn uiteraard mogelijk.

Luxe kerstpakket Janzen

Zomerpakket met rosé

De zomer is dé tijd voor een heerlijke picknick in het park, een borrel op het strand of een gezellige barbecue. De vakantie staat voor de deur, veel mensen nemen even afscheid van de werkvloer. Marvon speelt daar op in met een aantal mooie zomerpakketten. Zo is er het zomerpakket rosé, met als thema het favoriete zomerse drankje van velen. De frisse Cabernet Sauvignon wordt vergezeld van een chique witte ijsemmer.

Luxe kerstpakket Picknickmand

Zomerpakketten voor levensgenieters

Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het zomerpakket Lowlander. Dit bestaat uit een aantal fruitige biertjes van een Nederlandse brouwerij, aangevuld met lekkere pinda’s.

Luxe kerstpakket klein

Hoogwaardige producten

Onze producten hebben niet alleen een luxe uitstraling, maar zijn ook van hoge kwaliteit. Je kunt o.a. denken aan leren tassen, wellness producten, champagne, picknickmanden, whisky’s, ambachtelijke chocolade, vuurschalen, wijnen en duurzame tapasplanken. Wij hebben voor ieder budget goede ideeën en pakketten met een mooie uitstraling.

Benieuwd welke pakketten wij nog meer voor je hebben?

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.