Wil jij een wijn kerstpakket met de juiste prijs kwaliteit verhouding?

Wijn kerstpakket

wijn biologisch scaled

Op zoek naar een kerstpakket met wijn?

“wijnen, wijnen” wie heeft deze kreet niet gebruikt afgelopen jaar. Maar eerlijk is eerlijk wijn is feestelijk en heerlijk in een kerstpakket. Ook een goede wijn is vindbaar in ieder budget.

Voor de liefhebber

Voor de liefhebber

Wij zijn altijd op zoek naar de juiste prijs kwaliteit verhouding wat betreft wijn en die hebben we gevonden met deze fantastische wijn. Een dijk van een wijn! Een blend van druiven die ook vaak terug te vinden zijn in de Rhône wijnen zoals die van Chateau-Neuf-du-Pape. Het heeft een intens karakter, vol van smaak en zeer geconcentreerd waarin tonen van rode bessen domineren. Door de houtrijping is deze wijn toch soepel maar krachtig in de mond. Lange sappige afdronk met fijne tannine.

Een wijnzinnig pakket

Een wijnzinnig pakket

Soms kan een fles wijn een pakket afmaken maar een pakket kan ook draaien om de wijn. Durf eens te kiezen voor een waanzinnig lekkere wijn als hoofdrolspeler van je pakket en pak etenswaar die deze wijn nog mooier maakt. Dit verschilt per wijn, de ene wijn heeft baat bij een romige kaas, de ander wordt naar een hoger niveau getild door een stuk chocolade. Laat je vooral door ons informeren en inspireren en vraag naar de mogelijkheden.

Wijn Kerstpakket

Wijnproeverij

“Wijn is altijd goed” horen wij van veel van onze klanten. Maar wat als je verder kijkt dan een standaard rood/wit kistje. Wat als je je personeel verrast met een proeverij. Een kist gevuld met verschillende wijnen, uitleg en bijpassende hapjes. Hiermee geef je je personeel een echte ervaring cadeau. Voor de één is dit een leerzame ervaring voor de ander is het een genot.

Geïnteresseerd in een kerstpakket met wijn?

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.