Kerstpakketten 2023 trends: Marvon heeft het passende pakket voor jou

Kerstpakketten trends 2023

banner img

Verdient je team ook trendy kerstpakketten in 2023?

Wil je graag een kerstpakket dat aansluit bij de trends van 2023? En wil je weten hoe je die trends voor kerstpakketten 2023 kunt inpassen in je budget? Marvon weet hoe je een onvergetelijk kerstpakket samenstelt voor je personeel. Kies je voor onze eigen ontwerpen, dan weet je zeker dat je een uniek geschenk kunt presenteren.

Kerstpakket 2019 Duurzame Trolley

Een positief gevoel

Marvon is altijd op zoek naar de nieuwste producten die passen bij de trends van dat jaar. Want ieder jaar komen er nieuwe producten op de markt, zijn er andere maatschappelijke trends zichtbaar en verandert onze smaak. Wat is er leuker dan deze trends verwerken in je kerstpakket? Met de trendy kerstpakketten 2023 weet je zeker dat je personeel de producten met plezier gebruikt en er een positief gevoel aan overhoudt.

Lees verder
Kerstpakket 2019 Duurzame Tas

Duurzame pakketten

Een van de positieve trends die we dit jaar zien, is bewustwording en duurzaamheid. Minder plastic, meer bamboe, minder wegwerpmaatschappij en meer producten met een verhaal. Natuurlijk speelt Marvon hier ook op in door o.a. meer gerecyclede materialen te gebruiken. Deze koeltas is bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede petflessen en de bamboe koffiebeker en broodtrommel maken dit duurzame pakket helemaal af.

golf geschenken wijnpakket met luxe verpakking

Verrassende verpakking

Bij Marvon vinden we het belangrijk dat de verpakking het geschenk aanvult, ook in 2023 besteden wij hier veel aandacht aan. Wij adviseren graag over de inhoud én de verpakking voor jouw kerstpakket. Bij Marvon is het dan ook mogelijk om verschillende pakketten binnen jouw bedrijf samen te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heren en dames, fulltimers, parttimers en weekendkrachten.

Kerstpakket 2019 Jeugd 2
Kerstpakket 2019 Jeugd 1
Kerstpakket 2019 Jeugd 2

KERSTPAKKETTEN 2023 VOOR ELK BUDGET

Heb je al een thema of budget in gedachten? Dan gaan wij daarmee aan de slag. We kunnen voor elk budget kerstpakketten 2023 verzorgen die passen bij je wensen. Hoe eerder je ons inschakelt, hoe meer we voor je kunnen betekenen.

Een uniek kerstpakket voor elk budget

Heeft u al een specifiek thema of budget in gedachten? Dan is dat het uitgangspunt voor Marvon. U kunt bij ons de kerstpakketten zelf mixen en matchen, zoals u in onderstaand voorbeeld kunt zien. Wilt u wat meer uitgeven, heeft u een voorkeur voor bepaalde producten of moet het kerstpakket in folie verpakt worden? Alles kan bij Marvon!

Benieuwd welke kerstpakketten 2023 wij nog meer voor je hebben?

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.