Maas en Waal kerstpakketten op maat gemaakt door Marvon uit Druten

Maas en Waal kerstpakket

met lokale producten

Maas en Waal kerstpakket

De producten

uit het land van Maas en Waal

maas en waal pakket oersoep

Oersoep: speciaalbier

Oersoep is een Nijmeegse craft beer brouwerij met een grote liefde voor droge, zure, hoppige en funky bieren. Op basis van creativiteit, ambacht en plezier probeert Oersoep de wereld te prikkelen met eigenzinnige bieren en spannende smaken.

maas en waal pakket borrelplank

Stadsboom borrelplank

De borrelplank uit het Maas en Waal Kerstpakket is afkomstig van Stadsboom. Stadsboom is een erkend werk-leerbedrijf en stelt zichzelf ten doel om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt verder te helpen op de participatieladder.

maas en waal pakket wijngaart rode wijn

Wijngaard de Plack: Rode Wijn 70cl

Wijngaard de Plack is gelegen in het grootste wijndorp van Nederland: Groesbeek. In de wijngaard worden heerlijke wijnen van eigen lössbodem verbouwd… en geschonken!

maas en waal pakket nijmeegs worstje

Bio Slagerij de Groene Weg: Nimweegs Wörske

Biologische slagerij De Groene Weg, gelegen aan de Groenestraat (what’s in a name…), werkt nauw samen met boeren die bewust kiezen voor biologisch en zich elke dag 100% inzetten voor hun dieren, en de natuur op en rond hun boerderij.

maas en waal pakket meel molen

Wijchense Molen: Pannenkoeken Mix

Lang, lang geleden (in 1799) is de Wijchense Molen gebouwd. Vandaag de dag huist in het onderste gedeelte van dit monument een winkel en beschikt de Wijchense Molen over een webshop, die allebei voorzien in alle benodigdheden voor de thuisbakker.

maas en waal pakket sweet caroline saus

Basic Theory: Sweet Carolina Hot Sauce

Rauwe groenten en fruit worden door natuurlijke fermentatie getransformeerd in heerlijke en gezonde producten. Omdat Basic Theory Ferment niet alleen lokale groenten en fruit gebruikt, maar ook een beroep doet op het groenteoverschot uit de moderne voedingsindustrie, draagt het bedrijf bij aan het terugdringen van de voedselverspilling.

maas en waal pakket koffiebonen

Café Y Más: Verse koffiebonen

Deze heerlijke, ambachtelijke koffie mag uiteraard niet ontbreken. Café Y Más is ontstaan vanuit een passie voor koffie. Het bedrijf, dat is gevestigd in Wijchen, onderscheidt zich binnen de koffiebranche op basis van kwaliteit.

maas en waal pakket koekjes

Van Eigen Deeg: Koekjes wintereditie

Van Eigen Deeg heeft als missie om de wereld te verblijden met ambachtelijke, authentieke en duurzame koeken, die met liefde en passie zijn bereid. Door zo veel mogelijk een beroep te doen op biologische grondstoffen en gebruik te maken van plasticvrije verpakkingen probeert Van Eigen Deeg op verantwoorde wijze de allerlekkerste koeken te maken.

maas en waal pakket appelperensap

Zoem: Appel Perensap

De hoogstamboomgaard van ZOEM is een natuurlijke oase en leefgebied van veel soorten planten en dieren; zo bestuiven wilde bijen de bloesems en nestelen steenuilen in de oude bomen. Het fruit wordt 100% biologisch geteeld en bij het verwerken van het fruit maakt het familiebedrijf Groenings Hofke gebruik van een ambachtelijke pakpers. Kortom: een ambachtelijk streekproduct met oog voor de natuur!

maas en waal pakket appelchips

Fruitbedrijf De Woerdt: Appelchips

In Ressen, onder de rook van Nijmegen, is het moderne fruitbedrijf De Woerdt gevestigd. Sinds 1985 wordt hier milieuvriendelijk geteeld: door roofmijten (nuttige insecten) uit te zetten, worden roestmijt en spint (schadelijke insecten) bestreden. In de boomgaard waar o.a. appels, peren en pruimen worden verbouwd heerst zodoende een biologisch evenwicht.

maas en waal pakket drop

Het Nijmeegs Lopertje: Drop

De Waalstad is onlosmakelijk verbonden met de meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars vanuit de hele wereld deelnemen: de Nijmeegse Vierdaagse. Het Nijmeegs Lopertje, een uniek dropje dat onmiskenbaar is geïnspireerd door dit grootschalige evenement, valt dan ook niet weg te denken uit een Nimweegs Kerstpakket.

maas en waal pakket bloementhee

Aangenaam Aleppo: Bloementhee (XL Pakket)

Door verschillende activiteiten te organiseren beoogt de stichting Aangenaam Aleppo om mensen in Nijmegen en in Nederland in aanraking te laten komen met cultuur en producten uit Aleppo. Bovendien zet de stichting zich in voor de maatschappelijke integratie en participatie van Syrische vluchtelingen. De Syrische bloementhee, die kan worden omschreven als een smaakvolle dorstlesser met heilzame werking, is een voorbeeld van een product dat in de winkel van Aangenaam Aleppo verkrijgbaar is.

maas en waal pakket bprivacykit

Spy-Fy: Privacy Kit (XL Pakket )

Gebruik maken van de technologie van nu zonder in te leveren op jouw (digitale) privacy? Dat begrijpt het team van Spy-Fy. Spy-Fy ontwikkelt handige en eenvoudige producten om jouw digitale privacy beter te beschermen.

maas en waal pakket drinkfles

BEO Bottle: Drinkfles van suikerriet (XL Pakket )

BE O gelooft in een klimaatpositieve toekomst. Het bedrijf maakt zich hard voor verandering van de plasticindustrie: plastic producten die zijn vervaardigd uit olie dienen plaats te maken voor plantaardige en klimaatpositieve plastic producten. Het eerste product is een duurzame waterfles gemaakt van suikerriet: de BE O Bottle.

Zelf een pakket samenstellen met producten uit het land van Maas en Waal?

Kom langs in onze showroom en we stellen samen het kerstpakket samen met lokale producten.

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.