Een Tapas kerstpakket is als een goed gevulde borrelplant om te delen.

Tapas om te delen

BBQ Tapas

Tapas om te delen

Tapas kerstpakket * Een tapa (meervoud tapas) is een Spaans aperitief hapje dat wordt genuttigd bij een drankje. Hoewel de tapa oorspronkelijk een tussendoortje was, worden ze in Spanje ook geconsumeerd als maaltijd. Ideaal voor een heerlijke tapas avond met familie en vrienden.

Tapasplank

Tapasplank

Als je aan tapas denkt dan denk je altijd aan meerdere schaaltjes met kleine hapjes om te delen. Maar als je thuis tapas op tafel zet dan bedoel je eigenlijk een goedgevulde borrelplank. En dan het liefst een hele lange plank.

Aanvullend

Aanvullend

Passend bij de plank horen kaasmesjes, lepeltjes en natuurlijk een servies. Het mooi opmaken van een plank is iets meer werk maar staat wel zo feestelijk en gezellig. Heerlijke vleeswaren, olijven, kazen, dippers en toast completeren het geheel.

Gezellig borrelen

Gezellig borrelen

Het thuis gezellig maken is in 2021 erg belangrijk geworden. Dat kan met een grote tapasplank, kleurrijke schaaltjes, koude drankjes en heerlijke hapjes. Dit jaar is het echt een trend om daar ook een spel naast te zetten. Van een denkspel tot een ouderwets avondje puzzelen, dobbelen of een actie spel, ze zijn helemaal terug van weggeweest.

Geïnteresseerd in een heerlijk tapas kerstpakket?

Alles is mogelijk bij Marvon, dus als je een uniek kerstpakket wil hebben die je zelf hebt samengesteld dan nodigen we je van harte uit in onze showroom.

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.