Kerstpakketten met producten van Nederlandse bodem

Van Nederlandse bodem

Kerstpakketten met Nederlandse producten

Wil je een kerstpakket met uitsluitend producten van Nederlandse bodem? Door de samenwerking met de Nedergroep draagt Marvon bij aan de korte keten en kunnen wij pakketten samenstellen met een eerlijke prijs voor de voedselmakers, minder belasting voor de natuur en een sterk verhaal over perfecte producten.

 

Wij zijn superenthousiast!

Nederlandse producten voor in je kerstpakket

Producten van Nederlandse bodem

Het spreekwoord luidt: “Wat je van ver haalt, is lekker.” Maar wij redeneren: “Wat van dichtbij komt, is vers!” Wij vinden het logisch om lokaal te werken, omdat we in Nederland over betrouwbare en stabiele kwaliteit van topleveranciers beschikken. Zij leveren ons lokaal de mooiste producten en dat zorgt voor een goed verhaal voor jouw relaties en medewerkers.

Relatiegeschenken van eigen bodem

In samenwerking met Neder Groep biedt Marvon geschenkpakketten aan die volledig van eigen bodem komen. Deze pakketten spelen in op de groeiende vraag naar producten met een goed verhaal van dichtbij.

Driekwart van wat we eten komt met een boot, vliegtuig of vrachtwagen uit het buitenland. Terwijl hier in Nederland honderden boeren, kwekers, telers en andere voedselmakers te vinden zijn. Dat is best een beetje raar toch? Neder Groep wil het gemakkelijker maken om iedereen in Nederland te laten genieten van het lekkerste van eigen bodem. Daarom halen wij onze producten direct bij de voedselmakers. Dat is beter voor jou, beter voor het milieu en beter voor de voedselmaker.

En dat maakt een geschenkpakket van eigen bodem de beste keus. Laat jouw personeel of relatie ook genieten van het lekkerste van dichtbij!

  • Je weet precies waar jouw eten vandaan komt;
  • De voedselmaker krijgt een eerlijke prijs voor zijn of haar product;
  • Jij krijgt een beter en nóg verser product;
  • Omdat er minder transport nodig is kost het minderCO2-uitstoot.

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en dan bellen wij of sturen je een email als de pakketten bekend zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je nu al meer weten?

Waardering voor de zorgmedewerker!

Wees er op tijd bij, zodat je nog genoeg keuze hebt.