Mooie kerstpakketten bestel je bij Marvon uit Druten

Kerstpakketten, maar dan anders...

unieke kerstpakketten van marvon scaled

Een uniek kerstpakket voor elk budget

Heeft u al een specifiek thema of budget in gedachten? Dan is dat het uitgangspunt voor Marvon. U kunt bij ons de kerstpakketten zelf mixen en matchen, zoals u in onderstaand voorbeeld kunt zien. Wilt u wat meer uitgeven, heeft u een voorkeur voor bepaalde producten of moet het kerstpakket in folie verpakt worden? Alles kan bij Marvon!

Altijd iets unieks!

Het creatief meedenken bij Marvon is echt een meerwaarde om voor een kerstgeschenk iets passends te vinden binnen het gestelde budget!

Remon Leijtens
Studio 024
kerstpakket sfeer

Persoonlijk tintje

Wij hebben bij Marvon een uitgebreid assortiment kerstpakketten neergezet op ons website ter inspiratie. Wij geloven dat wij anders zijn, omdat we altijd een persoonlijk tintje willen toevoegen aan onze producten. Daarnaast kan je bij ons je eigen pakket zelf samenstellen, precies zoals je dat zelf wil! Daarom is het voor ons niet mogelijk om alle mogelijkheden op onze website zetten.

Je kunt kiezen voor een thema, zoals bijvoorbeeld kerstpakketten voor mannen of kerstpakketten voor vrouwen. De thema’s verschillen van kerstpakketten met bier of wijn, maar ook alcoholvrije pakketten, tot luxe en unieke kerstpakketten met wellness producten of gezelschapsspellen. Kortom ALLES is mogelijk!

Kerstpakket zelf samenstellen?

Wil je liever een kerstpakket zelf samenstellen met producten in onze showroom? Geen probleem! Laat het ons weten en dan maken we samen een uniek kerstpakket